Αθήνα City Break 4 ημέρες
SKU:

Διάρκεια: 4 ημέρες / 3 νύχτες
Ισχύει από: όλο τον χρόνο
Αναχωρήσεις: Καθημερινά

1η ημέρα: Αθήνα
Μετά την άφιξή σας στην Αθήνα ο εκπρόσωπός μας θα σας συναντήσει και θα σας βοηθήσει με την μεταφορά σας στο ξενοδοχείο σας στην Αθήνα. Χαρείτε την υπόλοιπη ελεύθερη ημέρα σας για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

2η ημέρα: Αθήνα – Αξιοθέατα
Το πρωί θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση στο κέντρο της Αθήνας όπου θα δούμε τα αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε την Πύλη του Ανδριανού και τον Ναό του Διός, καθώς και την Πλατεία Συντάγματος όπου μπροστά από την Ελληνική Βουλή βρίσκεται η προεδρική φρουρά «Εύζωνος» και το Μνημείο του Άγνωστο Στρατιώτη. Στη συνέχεια θα περάσουμε από την Προεδρική Κατοικία και το Παναθηναϊκό Στάδιο, χτισμένο το 329 π.Χ., όπου το 1986 έγιναν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες της σύγχρονης εποχής. Ακολουθεί η επίσκεψη μας στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα, το μοναδικό αυτό μνημείο που χτίστηκε κατά τη διάρκεια του Χρυσού Αιώνα του Περικλή κατά το 447 πΧ και ήταν αφιερωμένο στη θεά Αθηνά. Τέλος, θα επισκεφθούμε το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, ένα κτίριο σύγχρονης αρχιτεκτονικής, με τις μοναδικές αρχαιότητες από την Ακρόπολη. Μετά την ξενάγηση, απολαύστε ένα ελεύθερο απόγευμα για να εξερευνήσετε το κέντρο της Αθήνας που βρίσκεται γύρω από την Ακρόπολη, περνώντας μέσα από την Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Θησείο με την ευχάριστη ατμόσφαιρα της αρχαίας πόλης.

3η μέρα: Αθήνα
Ελεύθερη μέρα στην Αθήνα. Ξεκινήστε το πρωί δοκιμάζοντας έναν παραδοσιακό ελληνικό καφέ και εξερευνήστε την αρχαία και σύγχρονη πόλη. Περπατήστε στους δρόμους των παραδοσιακών γειτονιών της Πλάκας, στο Μοναστηράκι και στο Θησείο, όπου τα σύγχρονα κτίρια δένουν με τα παλιά. Δοκιμάστε την εκπληκτική ελληνική κουζίνα που είναι η βάση της μεσογειακής διατροφής και συνεχίστε με ένα παραδοσιακό ελληνικό ποτό «ούζο» ή ένα καλό ελληνικό κρασί και ανακαλύψτε την πραγματική νυχτερινή ζωή που προσφέρει η Αθήνα.

4η μέρα: Επιστροφή
Μεταφορά από το ξενοδοχείο σας στο αεροδρόμιο για την επόμενη πτήση σας.

Περιλαμβάνονται:

  • 3 νύχτες στην Αθήνα σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές στις αφίξεις και στις αναχωρήσεις στην Αθήνα
  • Συνάντηση ενημέρωσης με τον αντιπρόσωπό μας κατά την άφιξη στην Αθήνα για τοπική καθοδήγηση και βοήθεια στις μεταφορές.
  • Ξενάγηση πόλης στην Αθήνα, Ακρόπολη και το Mουσείο της Ακρόπολης με επίσημο Ελληνόφωνο ξεναγό, συμπεριλαμβανομένων των εισόδων.
  • Φόροι ξενοδοχείων

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Αχθοφορικά Τέλη
  • Φιλοδωρήματα
  • Προαιρετικές εκδρομές
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα και στα περιλαμβανόμενα